fu&k!

3 Comments

fu&k!

I almost forgot, but today I got this reminder when I started the app.. Google is killing the app My Tracks -it stops working on April 30th, 2016.

https://support.google.com/gmm/answer/6333516?hl=en&ref_topic=2391064

I’ve tried Google Fit, as suggested, but.. It’s not enough, or maybe too much.

I’m giving Geo Tracker by Ilya Bogdanovich a try for now (best one so far), but it’s missing Google drive intergration and that was a nice feature in My Tracks that I’ll miss.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilyabogdanovich.geotracker

Anyone else know of a good candidate?

3 Replies to “fu&k!”

  1. Fit gjør jobben fint den Jan Deyk​, jeg er forsåvidt enig, men nerden i meg (…) vil gjerne ha muligheten til å eksportere kartdata og såvidt jeg vet får man ikke eksportert fit-data på noen annen måte enn igjennom google takeout og det blir litt for mye knot, jeg er i tillegg usikker på hvilket format man får derifra.

  2. Ja, Ove Wangsholm​ det var det som var positivt med My Tracks/Spor – kun sporing når man ønsket det og i tillegg eksport (evt.sync til google drive) av data i “de rette formater”. En typisk function over form app, og det var det som gjorde den så bra. Jeg har testet geo tracker nå og den er i nærheten.

  3. For mange av de alternative appen logger deg hele tiden. Ikke bare når du bruker appen. Så hvis du finner en bra som ikke gjør dette legg ut.

Leave a Reply